Vårkupp: gode tilbud på vårkosen! 🌼🌿

Dette kjøper du til hytteelskeren i år

Dette kjøper du til hytteelskeren i år

Har du venner og familie med hytte finnes det masse hyggelig du kan putte under juletreet i år. Her gir vi deg noen gode julegavetips til hytteelskeren! Eller kanskje tips til hva du selv skal ønske deg…?

En vakker og solid skjærefjøl er den perfekte gave. Vi har skjærefjøler i eik, ask og teak i flere størrelser. Våre største fjøler er hele 80 cm i lengden, her har hyttekokken god plass til å håndtere flere ulike råvarer! De mindre størrelsene passer fint til å bruke som serveringsbrett eller som en liten tallerken, eller bare som en ekstra skjærefjøl i tillegg til «hovedfjøla». 

Tallerkener og fat i tre vil være et flott innslag på enhver hytte. Perfekt gave til den som liker å dekke hyggelige bord og gjøre litt ekstra ut av matserveringen.

Dette kjøper du til hytteelskeren i år
Dette kjøper du til hytteelskeren i år

Saueskinn kan brukes til så mangt; legg det i godstolen, på en benk, på gulvet, eller heng det på veggen til pynt. Det kan også pakkes med i tursekken og brukes som sitteunderlag under kafferasten. Islandske saueskinn er veldig populært og kjent for sin gode kvalitet. Skal skinnet primært brukes utendørs er det lurt å velge et skinn med helt naturlig farge for å unngå solfalming. Skal det derimot brukes innendørs kan vi anbefale et mouflonskinn. Dette er silkemykt og naturlig hvitt, men har fargede tupper.

Dette kjøper du til hytteelskeren i år

Disse søte sauene er et mykt og lunt tilskudd til hytteinteriøret. Hode og bein er laget i solid tre, kroppen er kledd med naturlig saueskinn i fargene hvitt, brunt eller grått. Ullengde og farge kan variere litt, men dette er også noe av sjarmen. Ingen er sauer er helt like, litt som oss mennesker.

Populære EcoChair

En av våre mest populære stoler er EcoChair. En stol laget helt uten plast- eller metallbiter. Passer på fjellhytta, sommerhuset ved sjøen, i hagen eller på terrassen. EcoFurn EcoChair og Lilli sidebord er kun laget av massivt tre og tau, uten plast- eller metalldeler. Stolens hjerte er hampetau, som samler stolen og gjør den fleksibel. Fravær av et fast feste lar tredelene flyte slik at alle kan sitte komfortabelt. I tillegg kan du plassere stolen på en ujevn overflate (steiner, fjell osv.), og den vil finne fotfeste og forbli balansert.

Dette kjøper du til hytteelskeren i år

SPIN – verdens kuleste lykt?

Det tør vi påstå. Spin har en stemningsskapende, dansende flamme helt ulikt noe du har sett før. Lykten kan brukes både ute og inne, finnes i to ulike størrelser og flere farger. Husk å kjøpe med bioetanol slik at den som får gaven kan bruke den med en gang!

Til bålplassen

Skal du slå på stortromma med noe litt ekstra flott til jul er en bålpanne en enestående julegave. Alle lar seg imponere av CUBE bålpanne fra tyske höfats. Den er både kul å se på, og har i tillegg noen helt unike egenskaper. Den kan nemlig snus på hodet når man er ferdig med å fyre i den! Selve bålkurven er alltid i balanse på grunn av tyngdekraften. Denne kan også enkelt tas ut når man vil tømme den for aske. Cube kan brukes kun som bålpanne, men også som grill med tilbehør som grillrist og stekeplate. Sist, men ikke minst – Cube kan også brukes som krakk eller bord når den er avkjølt ved hjelp av et bambusbrett som settes på toppen. Vi elsker Cube!

Dette kjøper du til hytteelskeren i år

Har man allerede bålpanne kan et kokesett som passer til denne være en ypperlig gave. Med kokesett for bålpanne kan du forberede nydelige måltid utendørs. Kokesettet leveres i en flott treeske med håndtak av tau. Inneholder stekeplate med håndtak, stekepanne, stor gryte med lokk, liten gryte med lokk og løftekrok til lokkene.

Eller kanskje er det vaffeljern som er tingen? Vafler laget på bålpanna smaker av en eller annen grunn bedre enn de som er laget i vaffeljern inne.

Et par varmebestandige grillhansker er en super gave til den som håndterer bålpanner eller griller. Grillhanskene fra höfats er laget av rent, tett semsket skinn og kevlar, og er sydd og laget for å vare.