Merker

Brands
Du og dine beste venner samlet rundt et knitrende bål. Finnes det noe hyggeligere enn det? Den tyske innovatøren og produsenten höfats lever for å finne opp, optimalisere og produsere vakre, innovative og unike produkter. Sortimentet inkluderer bordflammer, bålkurver, bålpanner, griller, lykter, fakler – og vil i fremtiden også inneholde mange andre produkter som vil gjøre din tid rundt ilden til den beste tiden i livet.
Brands
EcoFurn har sine røtter i Finland. De utvikler og produserer møbler og tilbehør til hus, hytte og hage i solid, nordisk treverk. Inspirert av den fantastiske naturen i Finland – de mange innsjøene, de uendelige skogene, og den unike roen – kombinerer EcoFurn flere tiårs erfaring innen trehåndverk med et rent og friskt skandinavisk design. Resultatet er produkter som er flotte å se på, men også bærekraftige og klimavennlige.
Brands
Solide og vakre møbler i hvitt sedertre med et rustikt utseende som passer perfekt på fjellhytta! Velger du møbler i sedertre vil du få glede av disse i mange år fremover, uten noe særlig vedlikeholdsarbeid. Over tid vil treverket få en naturlig og vakker sølvgrå farge ved oppbevaring utendørs. Sedertremøbler vil etter hvert få sprekker i treverket. Dette er en naturlig prosess som oppstår etter hvert som treet eldes. Det påvirker ikke møbelets strukturelle ytelse eller integritet, og forbedrer stykkets naturlige skjønnhet. Oljen som finnes i sedertre virker beskyttende mot insekter og slitasje, og treverket er resistent mot råte. Vårt utvalg av hvite sedertremøbler er laget av Moon Valley. Fabrikken ligger i Michigan, USA, og har laget sedertremøbler med kvalitet og stolthet siden 1928. Produksjonen av møblene er kortreist, da det benyttes lokalt treverk.