Personvernerklæring

Hvem vi er

Kahoy.no eies og drives av Hartman Nordic AS, Stålveien 15, 4629 Kristiansand. Orgnr. 997 066 588. Telefon 99 48 50 50. Epost post@kahoy.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av avgifter og frakt
Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:
Sende deg informasjon om din konto og bestilling
Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
Behandle betalinger og forhindre svindel
Sett opp din konto for butikken vår
Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne avgifter
For å forbedre våre butikktjenester
Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem
Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige ordre.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Vi bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt. Det blir også benyttet informasjonskapsler fra tredjepartene Google og Facebook for analyse- og markedsføringsformål. Vår betalingspartner Klarna benytter informasjonskapsler for at kasseløsningen skal fungere.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss, som:
Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.
Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hva vi deler med andre
Vi deler opplysninger med følgende tredjepartsleverandører:
Bring: https://www.bring.no/privacy-policy
Klarna: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy
Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no
Facebook: https://www.facebook.com/policy/

Når du legger inn en bestilling i nettbutikken med Klarna Checkout som den valgte betalingsmåten, sendes informasjon om produktene i ordren (navn, pris, antall, artikkelnummer) til Klarna. Når kjøpet er ferdig sender Klarna fakturerings- og leveringsadressen tilbake til nettbutikken. Disse dataene pluss en unik identifikator for kjøpet lagres deretter som fakturerings- og forsendelsesdata i bestillingen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har handlet på kahoy.no, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Opplysninger som behandles av Google eller Facebook kan bli lagret på servere utenfor EU. Vennligst se de respektive personvernerklæringer for mer informasjon.

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål rundt vår håndtering av personvern, kan du nå oss på telefon 99 48 50 50 eller post@kahoy.no

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Alle IT-systemer som benyttes i driften av kahoy.no er underlagt strenge regler fra EU, og følger disse. All informasjon som overføres på denne nettsiden er kryptert hele veien.