Om Kahoy

Møbler og tilbehør til uterommet

Om Kahoy

Ordet KAHOY betyr «tre». Treet er balanse, med sine dype røtter. Det er tålmodighet, energi, og ro på samme tid. Det gir oss bakkekontakt.

Hos Kahoy finner du produkter som er laget for å vare, og for å ta tiden tilbake. Tid til å puste og slappe av – alene eller sammen med de du er glad i. Vårt sortiment består først og fremst av utemøbler i tre, bålpanner, griller og lykter. Produkter som passer perfekt til det stedet du vender deg til når du skal senke skuldrene og slappe av. Finne hvilepulsen, og bakkekontakten. Enten det er i hagen, på terrassen eller på hytta.

Om Kahoy
Om Kahoy

Hos oss finner du produkter som er laget for å vare, og for å ta tiden tilbake. Tid til å puste og slappe av – alene eller sammen med de du er glad i. Vårt sortiment består av utemøbler i tre, bålpanner, griller og lykter. Produkter som passer perfekt til det stedet du vender deg til når du skal senke skuldrene og slappe av. Finne hvilepulsen, og bakkekontakten. Enten det er på fjellhytta, i sommerhuset ved sjøen, på den lille balkongen i bygården, eller i hagestua.

Kahoy.no er en del av Hartman Nordic AS, som leverer hagemøbler og tilbehør til forhandlere i hele Norden. Hartman Nordic er en del av Hartman-konsernet, som har hovedkontor i Nederland og leverer hagemøbler over hele Europa.

Vi er offisiell importør av höfats– og EcoFurn-produkter i Norge. Våre Michigan sedertremøbler lages av Moon Valley Rustics i USA, et selskap med røtter helt tilbake til 1928.