Frakt & Retur

Lynraskt

Normalt vil alle ordre pakkes og sendes senest neste virkedag. Alle varer sendes fra vårt lager i Kristiansand.

Rimelig

Varer/sendinger under 35 kilo sendes med Bring, og har en fastpris på 99,- for levering til hentested (postkontor/post i butikk). For levering hjem på døren er prisen 199,-.

Tyngre varer eller sendinger (over 35 kilo) leveres hjem til deg og har en fastpris på 495,- for postnummer fra 0000-7999 og 995,- for postnummer 8000-9999.

Svalbard
Vi leverer ikke varer til Svalbard gjennom nettsiden kahoy.no
Du er velkommen til å kontakte oss per epost, så kan vi se på eventuelle løsninger.

Uavhentede sendinger
For sendinger som ikke blir hentet/mottatt av mottaker, selv om mottaker har fått varsel om henting, vil mottaker bli belastet med et gebyr for retur tilsvarende satsene i avsnitt om retur nedenfor.

Enkelt

Dersom varen ikke svarer til forventningen, eller det mot formodning skulle være noe feil med den, ber vi deg ta kontakt med oss. Vi ordner en fiks ferdig retur-etikett til deg.

Etter norsk lov har du 14 dager på deg til å angre et kjøp uten å oppgi noen grunn. Les komplette vilkår for angrerett her.

Gunstig

Kjøper er i utgangspunktet ansvarlig for å dekke hele kostnaden ved retur av varer. For å gjøre det enkelt og gunstig for deg, vil du ved bruk av våre retur-etiketter kun betale 99,- for sendinger under 35 kilo. På sendinger over 35 kilo benyttes satsene som nevnt i avsnittet om frakt.

Dersom det er feil ved leveringen eller varen, vil det selvsagt ikke påløpe noen kostnader ved retur.