☀️🏝️ Til alle sommerkupp! ->

Prisvinnende lykt med helt unike egenskaper

Prisvinnende lykt med helt unike egenskaper

SPIN er en lykt helt ulik noen du har sett før. Den kan brukes til det meste; som blikkfang på neste fest, som en stemingsskapende bordlykt under middagen, eller bare for litt ekstra varme og lys en kveld i sofakroken med en god bok.

SPIN utstråler en behagelig varme og gir oss en dyp følelse av ro. Varme blir betraktet som en av de eldste formene for helbredende midler – det har en beroligende effekt på kropp og sjel som tiltrekker oss. Varmen SPIN avgir tilsvarer 1200 watt for SPIN 90 og 2500 watt for SPIN 120.

Prisvinnende lykt med helt unike egenskaper

Det prisvinnende designet på SPIN gjør at luftstrømmen inn til sylinderen roterer. Dette gir flammen en dansende effekt, og gjør at den øker med hele 500%!

Kan du sette SPIN på stuebordet? Svaret er ja!

SPIN er godkjent for innendørs bruk. Takket være den solide basen og det varmebestandige glasset holder flammen seg inni sylinderen. Basen er beskyttet på undersiden som gjør at den ikke sklir eller lager merker i bord eller gulv. På den måten er den en perfekt bordlykt!

Prisvinnende lykt med helt unike egenskaper

Avgir SPIN røyk? Svaret er nei!

Takket være höfats’ egne bioetanol kan du oppnå den perfekte flammen uten røyk, lukt eller sot. Ettersom denne bioetanolen er en tyktflytende gel er den også tryggere å bruke, og minsker risikoen for søl. Den er laget av 100% fornybare råmaterialer. 

To størrelser – mange variasjoner!

Spin finnes i liten og stor størrelse, og fire farger. Det finnes ulikt tilbehør som gjør at SPIN kan tilpasses anledning og lokasjon. Den kan gjøres høyere (kun anbefalt for utendørs bruk), settes på spyd, ja til og med henges i taket!

Se hele utvalget av SPIN her.

Hvordan bruker man SPIN?

SPIN er svært brukervennlig og enkel å bruke. Se vår instruksjonsvideo nedenfor.