Vårkupp: gode tilbud på vårkosen! 🌼🌿

Finn frem i bålpannejungelen

Finn frem i bålpannejungelen

Å samles rundt bålet er noe vi mennesker har gjort til alle tider – det vil aldri gå av moten!

Vi har gjerne et klassisk bilde av hva en bålpanne er, men det finnes mange ulike modeller tilpasset ulike behov. Skal du kun bruke den til som varmekilde og stemningssetter, eller også til grilling og matlaging? Har du stor plass, liten plass, kanskje behov for å lagre den når den ikke er i bruk?

Den tyske produsenten og innovatøren Höfats har vunnet en rekke priser for sine fantastiske bålpanner.  Höfats har laget noe for enhver smak, med fokus på praktiske og trygge løsninger, og moderne design.

Du finner hele vårt utvalg av bålpanner her.

Matlaging på bålpanne

Finn frem i bålpannejungelen

Vi presenterer Triple – en bålpanne som ser bra ut, og som har svært gode muligheter for matlaging. Grillrist og brett monteres på en stang, og du regulerer enkelt varmen ved å flytte grillristen oppover eller nedover stangen. Både grillrist og brett kan også enkelt vris unna varmen. Triple kommer i tre ulike størrelser. Utemagasinet.no kåret Triple til vinner i en test av bålpanner, juni 2021.

Liker du å grille med kull? Da er kanskje Cone et godt alternativ for deg. På denne grillen kan du justere varmen direkte – du får dermed fordelene av en gassgrill, med en kullgrill! Når du trenger høy varme, f.eks. for å få en fin stekeskorpe på biffen, kan risten med kull og dermed varmekilden enkelt løftes. For å redusere varmen, bare senk risten, og lufttilførselen vil også reduseres. Når maten er fortært kan Cone også brukes som bålpanne for å forlenge kvelden.

Innovativt, trygt og moderne

Den prisvinnende bålpannen Cube er ulik alt annet du har sett! En multi-funksjonell og innovativ bålpanne med flere muligheter. Kan brukes som varmekilde og stemningssetter, som grill med grillrist og stekeplate, eller snu den på hodet og legg på et bambusbrett når den er avkjølt – så er den et bord eller en krakk! For ja, Cube kan nemlig snus på hodet. Når du er ferdig med å brenne bål eller grille snur du hele bålpannen opp-ned (husk å bruke grillhansker) – selve bålkurven er alltid i balanse takket være tyngdekraften. Dermed kan du forlate ilden på en trygg måte, uten å bekymre deg for gnister på avveie. Den er også enkel å tømme for aske.

Cube finner du her.

Bowl – bålpannen som har alt!

Denne halvkuleformede bålpannen kommer i to ulike høyder – den lave utgaven skaper en uformell og harmonisk stemning i hagen eller på terrassen din, mens den høye er perfekt som varmekilde og til grilling. Begge utgavene kan dreies slik at flammene får le for vinden, og kan utvides med både grillrist og plancha for matlaging.

Finn frem i bålpannejungelen

Kule og praktiske små bålpanner

Crate og Beer Box er stabelbare, og kan brukes til oppbevaring når de ikke er i bruk. Beer Box har også en flaskeåpner integrert på siden. Med grillrist kan du også tilberede små, deilige retter på disse. Perfekt for deg som har en liten terrasse!